2012. június 13., szerda

Status quo

Nincs mit tenni, akárhogy nézem, Robit kénytelen vagyok a megosztott első helyre tenni Marci és B. mint Bajnok mellé. Mindjárt megsajnálom magam :) Na, jó, az első helyen csak akkor maradhat, ha ez a minőség legalább fél évig ilyen lesz. Marcival még tíz év után is csúcs volt... És ezért övé az abszolút 1. hely.

Szóval nem találok szavakat, annyira csodálatos volt. Én azt hittem, hogy ezt már nem lehet fokozni, mármint a szexet. Most sem volt kedvem elmenni a randira, főleg így meló után. Igaz, ma nagyon korán végeztem, és már déli fél 12-kor találkoztunk. De totál fenntartásokkal néztem a dolgok elébe. Mit mondjak, ekkora meglepetésben még talán sosem volt részem szexileg. És ami ennél is hízelgőbb, hogy ő még jobban meglepődött tőlem :)

Ja, az külön jó pont Robinak, hogy vett nekem ribizlilevet vagy mit, mert hogy az jó az alacsony vérnyomásra :)) (mert nekem nagyon az van, és ezt megjegyezte). Aztán este eljött velem és Mírával a Tescóba nagybevásárolni, segített hazahozni a cuccokat (kocsival). És totál elaléltam, mert minden polc előtt megállt és megcsókolt, vagy csak megölelgetett, vagy magához húzott és nyünnyögött valamit sugárzó tekintettel.

És Robi facebookja: "Kapcsolatban, párja: Manéla" :)