2012. április 28., szombat

Az ablakban



Kinyitottam az ablakot és háttal nekidőltem a keresztlécnek. Rágyújtottam. A szex utáni első slukk mindig egy kis plusz orgazmus. Mélyen leszívtam a füstöt és ugyanolyan szép lassan kifújtam. Egy kicsit előrébb toltam a csípőmet, hogy jobban lássam az előttem térdeplő Attilát. Elégedett voltam vele. Beszívtam a következő slukkot és néztem, ahogy a feje eltűnik a combjaim között. A harmadik slukk után le kellett hunynom egy pillanatra a szemem. Lenyúltam és még jobban rányomtam a fejét.

Eszembe jutott, hogy először le akart szoktatni a dohányzásról és rávenni az egészséges életmódra. Amikor nevetéstől pukkadva megdobáltam a szénacsíráival és füstölt szalonnát követeltem, mégis készséggel szaladt el az éjjel-nappaliba. Hozz egy doboz cigit is, kiáltottam utána, csak hogy hecceljem. Gyűlölte a bagózást. Igazából csak dumálni mentem el hozzá, mert megígértem, hogy kifejtem, miért nem lehet köztünk semmi. Amikor visszajött, még próbálkozott vele, hogy járjunk, de nem akartam. Mit szólnál, ha szex után rá akarnék gyújtani? - kérdeztem tőle, hogy kifogjam a szelet a vitorlájából. Kinyalnálak közben, felelte.

Nem tudtam ellenállni ilyen mértékű behódolásának, ezért azonnal beleültem az ölébe a fotelban, belenyomtam az arcába a mellemet, aztán magamba szívtam a szép száját.

Két órával később elégedetten hátradőltem az ablakban és rágyújtottam. Soha nem esett még ennyire jól a cigi.