2012. február 21., kedd

Választék

Amíg Emmel nem jutok előrébb, kicsit nézelődöm. Érzelmileg egyáltalán nem kötődöm még amúgy sem hozzá, ráadásul most ez a több hetes távollét rendesen keresztbe tesz a kapcsolatunk elmélyülésének. Gyakran felhív, megnyugtató hangja jó hatással van rám, de ez gyorsan el is száll. Igazából Em csak egy elmosódott sziluett kevéske emlékeimben.

Szóval nézelődöm, és választék az van bőven. Ennek 96%-át azonban egyből át is ugrottam, mert vagy túl fiatalok az aspiránsok, vagy látszik elsőre, hogy csak kalandot akarnak, vagy egyéb gyíkjuk van. A fennmaradók sem pálya. Nézzük csak. Egy szimpatikus, nálam 10 évvel idősebbnek mondott úr. Nem rossz kinézet, mackós alkat, bőséges életszeretet. Egykori pornószínész. Nem is annyira egykori, mert nagypapa-unoka szexfilmeket is nézhettem róla, és ugye mostanában léphetett ebbe a korba, akkor is, ha az az 54 inkább 59, így saccra. Próbálom félretenni az előítéleteimet, végül is miért ne lehetne jó és megbízható partner egy pornószínész.

A másik esélyes Morcoska volt. Fotói, írásai alapján igényes, helyes férfiember, 41 évesnek vallotta magát. A randin majdnem elmentem mellette a teázó előtt. Oké, letagadott 6 évet, hiú, hát istenem. Oké, nem mindenkinek fontos a divatos megjelenés és elmegy a kopott tolldzseki is. Oké, nem muszáj nyírni azt a hajat. De első randin tényleg spórolunk a teán és kettőnknek egyet? És amikor elfogy, akkor hosszan gondolkodunk, hogy rendeljünk-e még egyet, pedig a nő inna még? És tényleg ragaszkodunk a vaníliáshoz, mert az annyira finom, hiába mondom, hogy bármit, csak vaníliásat ne, mert azt nem szeretem? Oké, végül is nem volt rossz. Morcoska nemcsak morcoska, hanem paleolit is. Kommunikációt igénylő SMS-re válaszként a fenntartható szennyvíztisztítás előnyeiről ír a csatornázással szemben. Beszélgetéseink rendre visszatérnek a komposzthőre, valamint a termofil és mezofil baktériumok által kiváltott biológiai bomlás során felszabaduló hőenergiákra, melyre át akarja állítani sashegyi lakása fűtését. Tegnap megjegyeztem, hogy bolognai spagettit főztem, cserébe kaptam egy paleolit bolognaireceptet, marhahúsból és répaspagettiből. Ha nekem ennyi pénzem lenne... Egyelőre halogatom az eseményes randit, amúgy is beteg voltam múlt héten és még mindig alig kóválygok. Morcoska nagyon elkötelezett a természetes életmód mellett, ami tök jó. Ez még nem is zavar - bár hosszú távon nem tudnék ebben partner lenni -, csak annyira rideg! Hetek óta dumálunk, de még mindig semmi személyesség nincs a kommunikációnkban. Nekem a tűz az kell, vagy valami melegség, szikrák, bánom is én, ha kovakővel is. Na oké, azért jó pont neki, hogy a randinkon a habokból kiemelkedő Vénuszhoz hasonlította az alakomat. Nahát...

Harmadik jelöltem aranyos, szőke jegesmaci. Végtelenül derűs, mosolygós, hihetetlenül kiegyensúlyozott, gazdag, elvált üzletember, háromszintes vityillóval. Gyakran hív, üzen, nem tolakodó, inkább alkalmazkodó, randinkon is figyelmes volt, érdeklődő, intelligens, művelt. Édike. Elhívott wellnessezni, nem tudtam még menni, mindenféle bajaim miatt. Fiatalabb nálam hat évvel. Szóval a társadalmi és az életkorbeli különbség miatt legfeljebb szabadidőpartnernek lehet alkalmas, de annak nagyon. Koncertek, színház, kiállítás, wellness, utazások. Majd meglátom.

Ha Em nem utazott volna el a második randink után... Már sokkal okosabb lennék. Ráadásul megint úgy érzem, hogy egy nővel sokkal jobban kijönnék érzelmileg. De a nőknek csak szexre kellek... Nekem meg most pont nem a szex az, ami hiányzik, hiába vagyok sanyarú helyzetben ilyen téren. Remélem, nem lettem frigid!